Bejelentés

Szorolap reklám anyag terjesztés

Bemutatkozás

Társammal egyéni vállalkozóként külön-külön a 90-es évek végén kezdtük meg müködésünket. A munkáink megnövekedésével ésszerünek és célszerünek láttuk erőink és addig megszerzett tapasztalataink egyesítését így 2008 végén megalapítottuk a Mérleg és Mérleg Betéti Társaságot. a nevünket mindkettőnk születési horoszkópjából alkottuk. Nevünket megbízható-becsületes munkánkkal és megbízóink igényeit szem előtt tartva és rugalmasan kezelve szeretnénk ismerté és naggyá tenni. Megpróbáljuk a megrendelőinket teljes mértékben az álltaluk támasztott igények és kéréseik szerint kielégíteni. A Bt alakítása óta számos átalakítást hajtottunk végre a terjesztés és logisztika területén, és ezzel egy időben fejlesztettük informatikai rendszerünket is. A változtatások, valamint a piaci kihívások magukkal hozták szervezetünk struktúrájának átalakulását is. Jelenleg a lakosság számára ingyenesen hozzáférhető szórólap - és reklám- kiadványok gyűjtő ládás illetve postaládás terjesztését vállaljuk. Terjeszteni kívánt kiadványa lehet akár szórólap, önkormányzati lap, katalógus, termékminta, kereskedelmi, kampány kiadvány, címlista alapján történő kézbesítést, egyedi elbírálás alapján vállalunk.
A kerületeket kisebb terjesztési területekre felosztottuk melyeken állandó terjesztők dolgoznak, így ezért ezt szinte sajátjuknak érzik és ennek következtében munkájuk megbízható és körzeteiket ez által jól ismerik minden részletével együtt Minden egyes terjesztési területről, kerületről, körzeteinkről részletes adatbázissal rendelkezünk. Terjesztendő területeket térképeken is feltüntetjük, melyek később alapul szolgál az ellenőrzéshez. A saját adatbázis biztosítja a nem lakott lakások, nem létező címek kiszűrését. A terjesztés minőségét ellenőreink rendszeresen kontrollálják. A terjesztés ellenőrzésében természetesen megbízónk is részt vehet. Minden terjesztés után saját belsö ellenörzést végzünk melyet a megrendelö is meghatározhat, de ha ettől eltekint, akkor saját hatáskörben jelöljük ki. Minden ellenőrzés a terjesztett területen 30 címhelyes megkérdezést tartalmaz, amelyet a megkérdezet, jobb esettben aláírásával igazolja közös ellenőrzést kér a megrendelő azt a hatékony ellenőrzés véget a terjesztés befejezésétől számított 48 órán belül elvégezzük Az általunk terjesztett kiadványokat, soha nem fogja lépcsőre lerakva találni, és ami még nagyon fontos, hogy a különböző kiadványok egymásba csúztatása sem megengedett.
Fő célunk szórólap, ill. kiadvány a megrendelő által érintett célkőzősséghez való eljuttatása és annak vállalkozását és mondani valóját az emberekkel megismertetése a lakossággal jó kapcsolatot ápolunk és ez köszönhető terjesztőink megjelenésének és illemtudásának,és éppen ezért elérhetőek számunkra a lakossági postaládák 95%-az A fennmaradó anyagot a megrendelőnek visszaszolgáltatjuk vagy annak kívánsága szerint más területeket terjesztünk vele,így meggátolva az anyagi kárt, ill. a környezet szennyezést. Mivel a környezet védelem és zöldenergia kővetői vagyunk ezért az ilyen tartalmú szórólapok kedvezőbb árkalkulációs kategóriába tartoznak Az elmúlt évtizedekben egyre világosabban körvonalazódott, hogy az emberiség környezetszennyező és energia-pazarló életvitele hosszú távon a természeti erőforrások kimerüléséhez, ökológiai katasztrófához vezethet.
Nem a Föld sérülékeny, hanem mi magunk.
A Természet az általunk előidézetteknél sokkal nagyobb katasztrófát is átvészelt már.
A tevékenységünkkel nem pusztíthatjuk el a természetet, de magunkat annál inkább.
James Lovelock
Köszönöm türelmét és hogy végig olvasta rövid bemutatkozásom, és ha megnyerte bizalmát cégünk felé, várom jelenezését, hogy segíthessünk tervei, célja elérésében

Tisztelettel és Köszönettel
Mérleg és Mérleg Bt

Budai Erzsébet Ottava Lajos
tulajdonos ügyvezető igazgató

Cím: Gyál 2360 Gyál Határ u.26
Iroda 1184 Péterhalmi út 8
Tell: 06 30 311 50 26
06 30 687 22 01
Mail: rett66@freemail.huIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!